Multifunctionele wagens Preciso

Modulair in te richten met ABS modules en telescopische lades

Deze lijn van multifunctionele wagens is gemaakt van een combinatie van aluminium en kunststof. De wagen is gemaakt van duurzame materialen en heeft door de strakke lijnen een vlotte verschijning. Dit samen maakt een robuuste, lichtgewicht, wagen van een zichtbaar hoge kwaliteit en precisie.

De wagen is te voorzien van parelgrijze uittrekbare lades, zowel in een uitvoering met ISO wanden als op telescoopgeleiding.In een variant met rolluik of deuren ook te voorzien van ABS modules.

Ruim werkoppervlak met een verhoogde rand aan drie zijden welke tevens als duwbeugel dient. Bestand tegen alle standaard reinigings- en desinfectiemiddelen.De wagen is ook voorzien van een stootrand, die bescherming biedt tegen het stoten tegen de muur of andere objecten.

Ook goed inzetbaar als verbandwagen.

Diverse opties zijn naar wens toe te voegen.

Meer informatie

Baxtergeschikte medicijnwagen

Zeer geschikt voor het Baxter systeem of Unit-dose systeem

Deze medicijnwagens zijn zeer geschikt voor het Baxter systeem. Ook voor andere wijze van organiseren zijn deze medicijnwagens in te zetten. De wagens bieden zeer veel capaciteit, te weten 9 tot 36 medicijnlades, desondanks blijven de wagens compact en handelbaar. Per bewoner / cliënt een separaat uittrekbare medicijnlade (3 of 4,5 liter inhoud), Baxterrol en zo nodig medicatie zitten in dezelfde lade, wat weer de kans op fouten minimaliseert. Onderin de medicijnwagens worden soft-closing bulklades van 30 en/of 50 liter  geplaatst, afhankelijk van het model.

Ook kunnen wij optioneel deze medicijnwagens elektronisch sluitend uitrusten.

Meer informatie

Maatwerk

Ook bij maatwerk kiest u voor ons.

Binnen het standaard assortiment niet kunnen slagen? Ook voor maatwerk kunnen wij u van dienst zijn. Wij bouwen alle medicijnwagens op volgens wens en specificaties van de gebruiker. In tegenstelling tot wat men in het algemeen denkt over maatwerk, blijft bij ons maatwerk de prijs en kwaliteit in de juiste verhouding staan.

Meer informatie

StaloMed

Stalen onverwoestbare wagens.

Stalen onverwoestbare medicijnwagens met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Geschikt voor vele manieren van organiseren (o.a. Cardex werkwijze). Afsluitbare lade en medicijncassettes met verstelbare tussenschotjes. Kokers voor opslag van o.a. flessen lactulose, kunststof werk / schrijfblad.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Meer informatie

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.